Warning: A non-numeric value encountered in /usr/home/lakarulina.com/web/unsoltrac.cat/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5560

Ya’Ya

“Ya’Ya” és un espectacle creat a partir d’una reflexió sobre les diferents etapes de la vida i com la transformació, al llarg del seu recorregut, es fa evident a través del cos.

De la simplicitat, vulnerabilitat i dolçor dels joves personatges inicials a l’excentricitat, surrealisme i comicitats de tres dones entrades en edat. La saviesa i la màgia son el seu punt fort. Aspectes com la lletjor, l’envelliment i els drames personals són tractats amb subtil paral·lelisme amb la bellesa, la vitalitat i la comicitat.

És el contrast en cada improvització el que dóna un resultat global que podríem definir com a parodia dels paradigmes socials: cànons de moda i mites de bellesa. És una posada en escena dinàmica, on els moviments sorgeixen en un espai de llibertat en recerca de l’autenticitat de cada instant, trobant d’aquesta manera un diàleg més directe amb el públic. En definitiva, és un viatge a l’interior del cor de tres Guerreres disposades a despullar la seva ànima, i alguna cosa més davant del món sencer. Ya’Ya representa el pas del temps del cos i de la ment, de la insuportable lleugeresa de l’ésser i de la transformació del patiment en alegria.

Galeria d’aquest espectacle: